• Jakt05 1

Helseundersøkelsen hos Norsk elghund grå avsluttes snart!

Undersøkelsen henvender seg til personer som er registrert i NKK som eiere av Norsk elghund grå som er født etter ~2004. Undersøkelsen går så langt tilbake fordi det er ønskelig at det også skal legges inn besvarelser fra noen hunder som er døde. Dette er den eneste måten å få registret vanlige dødsårsaker i rasen.

Konfidensielt

Undersøkelsen er konfidensiell ved at raseklubben bare vil få oversikt over forekomsten av ulike anmerkninger for de enkelte registreringer på rasen. Klubben vil ikke få informasjon fra Veterinærhøgskolen om hvilke eiere som har svart eller informasjon om hvilke hunder besvarelsen gjelder. Bare Veterinærhøgskolen får se informasjon om den enkelte eier/hund. Dette er nødvendig informasjon for å kunne kontakte eier hvis nødvendig og for å ha muligheten til å gjøre forskning på arvelighet av egenskaper. Ingen informasjon knyttet til hund/eier videreformidles til andre.

 

Lenke til undersøkelsen

Du kan delta i undersøkelsen ved å trykke på lenken under. Det er mange spørsmål og de fleste bruker 20-30 minutter på besvarelsen, så finn fram en kopp kaffe og hundens reg. nummer. Hvis du har flere hunder du vil bidra med informasjon om kan du bruke lenken flere ganger.

Her er lenken:

https://nettskjema.no/a/175204

 

Siste dato for å delta er søndag 12 juni.

 

Tusen takk for ditt bidrag til en bedre oversikt over rasens helse- og atferd!

GEHK PÅ FACEBOOK

Sponsorer

UNZWA
Lesja Fjellstyre